Підготовчі роботи на будівельному майданчику

Будівельна компанія Домінанта Інвест проводить роботи по підготовці будівельних майданчиків до будівництва з використанням сучасних технологій. Потреба в новому житлі виникає щодня, тому наша фірма надає послуги в цій сфері і з легкістю допоможе вам, як і в Чернівцях так і по всій Україні.

Що входить у підготовку?

Перед початком робіт по закладанню фундаменту будівлі потрібно провести роботи по підготовці самого будівельного майданчика, який повинен бути більший, як мінімум на 1,5-2 м в кожну сторону від габаритів будинку.

Викорчовують пеньки, знімають рослинний шар на глибину не менше 20 см. Якщо на ділянці є мурахи, то верхній родючий шар видаляють на товщину 40 см.

Потрібно провести заходи по відводу поверхневих та підземних вод, що досягається шляхом влаштування поверхневого та глибинного дренажів відповідно та шляхом вертикального планування будівельного майданчика.

Якщо по проекту під фундаментами проходить траншея з підземними комунікаціями, то її заповнюють утрамбованим ґрунтом або бетоном класу не менше В 7,5 до відмітки низу підошви фундаменту.

В зимовий період не допускати промерзання ґрунтів основи фундаментів, що досягається влаштуванням тимчасового теплоізоляційного покриття із тирси, керамзиту, шлаку, соломи. Особливо це стосується мало заглиблених фундаментів, які також не рекомендується залишати незавантаженими через зиму.

Площа будівництва вимагає:

  • огородження і позначення небезпечних зон;
  • виконання шляхів, виходів і проходів для пішоходів;
  • підведення електроенергії та води;
  • улаштування приміщень, санітарно-гігієнічних і соціальних;
  • забезпечення природного та штучного освітлення;
  • забезпечення належної вентиляції;
  • забезпечити телефонним зв’язком;
  • влаштування звалищ будівельних матеріалів і виробів.

НАшІ Переваги

Сучасна Техніка

Кваліфіковані Працівники

Якісне обладнання

Виконання в термін

Зв'яжіться з нами

м. Чернівці вул. Миру буд. 19 офіс 9
Email: dominanta.iv@gmail.com

+ 38 (050) 982 51 81

© 2015 Будівельна компанія «Dominantainvest». Всі права захищено